Get Adobe Flash player

Elérhetőségeink

 

Csillag Szolárium Stúdió

Dunaújváros

Dózsa Gy. út 11. fsz.

(Kék Dunával szemben)

Tel.: 70/3000-760

Nyitva tartás:

hétfő-péntek: 7-21

szombat: 8-21

vasárnap: 9-21

Térkép!

Csatlakozz hozzánk a Facebookon! 

Legyen vidám napod!

" A vidámság napfényt hoz a lélekbe! "

A Chocolate Brown pedig édes örömöt! Szolizzatok egy jót nálunk!

Használj szolárium kozmetikumokat!

A szoláriumkozmetikumokat speciálisan szoláriumozáshoz fejlesztették ki, segítségükkel mélyebb, tartósabb barnulás következik be rövidebb idő alatt. Egy barnulási periódus során 30-40 %-kal hatékonyabban barnulhatunk szoláriumkozmetikummal, mint a nélkül. Ennek az az oka, hogy különböző hatásmechanizmusaik által több pigment keletkezik illetve természetes pigmentet visznek be a bőrbe.

Az általunk értékesített kozmetikumok:  

Australian Gold - Az Australian Gold kozmetikumai a legújabb és legalkalmasabb összetevőkből készültek, hogy előhozzák bőrünk legoptimálisabb állapotát, valamint hogy védelmet nyújtsanak a bőr kiszáradása és öregedése ellen.

SCYN - Prémium kategóriájú összetevőknek köszönhetően a SCYN kozmetikumok használói, csodálatos barnasága mellett, még a szoláriumozás után is kellemes illatú, és selymes tapintású bőrről számoltak be. A SCYN termékcsalád fejlesztőcsapata, a németországi válogatott alapanyagokból, innovatív és kiváló minőségű szolárium kozmetikumokat hoztak létre, melyek elérhető árral kerülnek az Európai Unió országainak szolárium stúdióinak kínálatába.

SCYN "0" Deep Brown

SCYN "1" Single Bronzer

SCYN "2" Double Bronzer

SCYN "3" Triple Bronzer

SCYN "3" Choco Bronzer

SCYN Tanning Oil

SCYN Poker Face Tan